Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn vrouw en mijn kinderen, zeilen en… vrachtauto’s. Diesel stroomde van jongs af aan door mijn aderen. Ik werkte bij Beers, het bedrijf dat mijn overgroot-opa Adriaan Beers heeft opgericht. Bekend als importeur en dealer van Scania in Nederland. Later werd het een volle dochter van Scania. Ik heb mijzelf in die jaren ontwikkeld van service engineer tot verkoop & marketingdirecteur. Ik zorgde dat alle neuzen dezelfde kant op stonden. Totdat de mijne liever geen diesel meer rook, maar schone lucht. Sindsdien is mijn missie 0 procent emissie. Zero emission is de motor achter alles wat ik doe.

Vanaf 2007 heb ik me gespecialiseerd in duurzame mobiliteit, met name in vrachtvervoer. Ik was zoals je dat zo mooi zegt een pionier, samen met twee oud Scania-partners. Met Hytruck (link) bouwden we de eerste waterstoftruck in Europa en zorgden voor meer elektrische trucks in het vrachtvervoer. Een uniek project, waar we in 2007 de Innovatieprijs mee hebben gewonnen.

Al die opgedane ervaring en kennis gebruik ik nu als adviseur voor vervoerders, toeleveranciers, producenten en overheden. Bij elk bedrijf en elke fase hoort een ander advies. Van brandstof naar elektrisch rijden, van elektrisch rijden naar waterstof, en alle mogelijke tussenvormen. Ik heb een breed netwerk van specialisten om mij heen verzameld op het gebied van logistiek, bestel- en personenauto’s.

Samen op weg naar een schonere toekomst? Neem contact op voor advies op maat, lezingen of een training.